Lyret on the shores, of Mont Blanc

The Village of Chamonix has a special character, one that you can’t find anywhere else. The village grew together with interest passion and curiosity of people from all over the world that come since two centuries to discover the highest mountain in Europe. The existing building develops over three and a half floors, half hight being in the basement where one can’t fully stand straight, and is in deep need of a complete restoration. The restaurant on the ground floor has no proper ventilation system, no proper basement to be used as storage, no fire safety or acoustic division to the apartment above and most of all it’s a meter lower then the given river flood risk level.  Together with the local architecture studio haag&baquet we are developing a renovation project that aims to bring a completely new sustainable quality life to the entire building and restaurant.

– Location: Chamonix – Surface: 400mq – Year:  ongoing – Services: Architecture; Interior Design – Photography: PS:studio+H&B

Menu